Κατασκευή

Η εταιρεία ΔΙΩΡΥΞ Ο.Ε. αναλαμβάνει και υλοποιεί ιδιωτικά και δημόσια κατασκευαστικά στους τομείς των κτιρίων, δημόσιων υποδομών και δικτύων και μεταλλικών κατασκευών. Η εμπειρία των πολιτικών μηχανικών που στελεχώνουν την εταιρεία μας εγγυάται τόσο την άρτια κατασκευή όσο και την έγκαιρη παράδοση των έργων μας. Βασικό κριτήριο είναι η πλήρης εφαρμογή των αρχιτεκτονικών σχεδίων κάθε έργου, ώστε να εναρμονίζονται τα έργα μας στο περιβάλλον που ενσωματώνονται. Στόχος μας είναι να χρησιμοποιούνται όσο το δυνατόν περισσότερο υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, ώστε να ενισχύεται η αειφόρος ανάπτυξη και επιπλέον να δημιουργούνται κατασκευές με την σωστή αισθητική.

Αγ. Τριάδα, Θεσσαλονίκη

Πολύκαστρο, Κιλκίς

Πύργος, Ν. Ηλείας

Ν. Ραιδεστός, Θεσσαλονίκη

ArrowArrow
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

«Εξοικονομώ»

Η τεχνική εταιρεία ΔΙΩΡΥΞ Ο.Ε. αναλαμβάνει, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας, έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, στα πλαίσια του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον». Η εταιρεία μας παρέχει πλήρη τεχνική και οικονομική υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνει, καθώς διαθέτει πιστοποιημένους ενεργειακούς επιθεωρητές με πολυετή εμπειρία σε έργα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών περιλαμβάνεται η μελέτη και η κατασκευή των απαιτούμενων επεμβάσεων ώστε να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περιβαλλοντική συμπεριφορά κάθε κτιρίου. Στόχος της εταιρείας μας είναι να υλοποιούνται περιβαλλοντικά φιλικές κατασκευές οι οποίες να έχουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για τους χρήστες των. Η ΔΙΩΡΥΞ Ο.Ε. αναλαμβάνει και την διαδικασία χρηματοδότησης των συγκεκριμένων έργων σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Πολύκαστρο, Κιλκίς

ArrowArrow
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider

Φωτοβολταϊκά

Ο Ενεργειακός Συμψηφισμός (Net Metering) είναι στην πράξη μια συμφωνία που σας επιτρέπει να συμψηφίζετε την ενέργεια που παράγετε, με την ενέργεια που καταναλώνετε σε ετήσια βάση. Με το Net Metering μπορείτε να παράγετε μόνοι σας την ενέργεια που χρειάζεστε. Τα φωτοβολταϊκά παράγουν καθαρή ενέργεια φθηνότερα από το ηλεκτρικό δίκτυο. Η εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών γίνεται εύκολα, είτε επί κτιρίου είτε επί εδάφους στον χώρο της παροχής κατανάλωσης και χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση, ενώ η τελική εξοικονόμηση είναι χιλιάδες ευρώ, ακόμα και στις πιο μικρές εγκαταστάσεις. Είναι σημαντικό λοιπόν να εγκαταστήσουμε ένα φωτοβολταϊκό, που να παράγει ετήσια όση ενέργεια καταναλώνουμε. Η εταιρεία ΔΙΩΡΥΞ Ο.Ε. αναλαμβάνει την μελέτη των ενεργειακών σας αναγκών καθώς και την εγκατάσταση των ανάλογων φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Πύργος, Ν. Ηλείας

ArrowArrow
ArrowArrow
ArrowArrow
Slider